110 Tahun Editions Montblanc 4810 ExoTourbillon Kurus

rolex-yacht-master-white-graduated-bezel-with-black-dial-and-whi-27_3

rolex-yacht-master-white-graduated-bezel-with-black-dial-and-whi-27_4

rolex-yacht-master-white-graduated-bezel-with-black-dial-and-whi-27_5

rolex-yacht-master-white-graduated-bezel-with-black-dial-and-whi-27_6

rolex-yacht-master-white-graduated-bezel-with-black-dial-and-whi-27_7Sebuah replika yang baik seperti ini agak sukar untuk mencari dan juga kualiti bahan yang digunakan adalah cemerlang dan mungkin sebab utama mengapa jam tangan kelihatan begitu menakjubkan dalam place.The pertama cepat henti saat ditunjukkan pada sangkar tourbillon dengan merah arrow. Ini praktikal cepat fungsi henti kedua dibuat mungkin terima kasih kepada pembinaan ExoTourbillon, yang perhentian baki skru melalui mata air kecil, yang membolehkan pengguna untuk menetapkan masa untuk kedua yang tepat.
Dibuat dengan baik dan dengan terperinci, ini jam tangan replika pasti bernilai wang dan ia mungkin salah satu replika yang terbaik mencari jam tangan di luar sana. Tema perjalanan merentasi Atlantik adalah menarik disetiap ditonjolkan dalam tiga Montblanc ExoTourbillon Slim 110 Tahun Editions dengan lukisan tangan miniatur Peta Amerika Utara, Benua Asia dan Eropah pada dail. mekanisme henti kedua yang cepat boleh dicapai dengan menarik mahkota pada pukul 3. Bahagian bawah dail telah dihiasi dengan motif Côtes de Genève untuk menyerlahkan pembinaan ExoTourbillon pada jam 6 dan tangan rhodium saduran tunggal XII dan rhodium saduran skeletonized memaksimumkan pandangan peta.
mekanisme henti kedua yang cepat serta-merta berhenti bakinya daripada berputar, bukannya menghentikan sangkar tourbillon, yang boleh menyebabkan baki untuk terus berayun dan mengganggu ketepatan jam tangan replika. Ini edisi terhad menampilkan Calibre MB 29.24 berkuasa buat kali pertama oleh mikro-rotor dihiasi dengan Côtes de Genève en corak Eventail yang mendedahkan pandangan tidak terganggu pergerakan pembuatan yang dipatenkan ini di bawah kristal nilam besar di belakang jam tangan yang . Berbanding dengan jam tangan saya yang lain, ia adalah cahaya dan terletak bulat-bulat di pergelangan tangan yang membuatkan saya amat selesa untuk memakai. Montblanc replika telah memilih untuk tidak mempunyai mahkota menetapkan cepat petunjuk henti kedua pada model ini dengan itu tidak meliputi dail tangan-dicat.
A melihat lebih dekat di ExoTourbillon Slim 110 Tahun Editions mendedahkan kes emas putih 42 mm dengan beberapa butiran reka bentuk halus, termasuk bezel nipis dengan kemasan satin di sempadan dan tanduk itu, manakala lurus dari atas, sedikit melengkung di bahagian bawah untuk keselesaan maksimum pada pergelangan jam tangan replika online malaysia.