Edisi paling popular replika rolex milgauss z-blue

Kisah milgauss berasal dari tangan berbentuk bolt kilat yang menarik. Tangan berbentuk luar biasa adalah salah satu ciri yang paling dikenali dan diingini dari rolex anti magnetik asal. Yang khusus dihargai dalam komuniti saintifik kecil yang ditujukan untuk menonton – dan itu adalah kumpulan peminat yang lebih besar menikmati model terbaru juga.
Milgauss bermula dengan tangan bolt kilat, dan mempunyai hari ini, tetapi ketika lelaran kedua menggunakan tangan lurus, minat pada milgauss jatuh ke titik di mana rolex akhirnya membuat keputusan untuk berhenti menghasilkannya. Di england, peruncit mendapati sukar untuk mencari pembeli bahawa mereka mula menggunakan jam tangan itu sebagai cip tawar apabila menjual model tiram lain yang lebih popular. Itu betul – pada satu ketika, anda boleh mendapatkan jam tangan ini hampir tiada apa-apa.
Milgauss mungkin tidak pernah menjadi kegemaran ketika pertama kali dibebaskan – tetapi hari-hari tersebut telah lama berlalu. Pengalaman saya sendiri dengan milgauss agak berbeza. Saya mula memberi tumpuan kepada jam tangan dengan serius pada masa yang sama milgauss dilancarkan semula – pada tahun 2007 – dan untuk sementara waktu, ini adalah replika rolex yang saya mahu dapatkan. Apabila saya masih muda, hampir pada usia 18 tahun, saya mendapati apa-apa yang jelas membezakan saya dari generasi ibu bapa saya sangat menarik. Yang baru, lebih rendah ke bawah, milgauss yang lebih berwarna-warni dan tangan elektriknya berasa seperti rehat yang bersih dari beberapa model lain yang lebih tradisional yang dibuat oleh rolex palsu. Di belakang saya agak bodoh untuk berfikir tentang mana-mana rolex sebagai budaya kontra. Tetapi itulah bagaimana saya melihat milgauss.
Replika milgauss diperkenalkan pada tahun 1956, dan ia adalah salah satu jam tangan pertama yang mampu menjaga masa tepat apabila terdedah kepada medan magnet yang kuat berkat kes batin besi lembutnya. Sebagai hakikatnya, ini adalah milgauss kedua, selepas model ini yang merupakan rolex replika jam tangan yang dibuat dalam jumlah yang sangat kecil, dan yang menghasilkan sedikit persamaan dengan model berikutnya.
Reka bentuk milgauss pada asalnya sangat menyerupai model rolex profesional lain yang terkenal dengan ketahanannya terhadap air, bukan magnetisme. Sama seperti kapal selam, milgauss dipersembahkan dalam kes tiram yang diperbuat daripada keluli, secara teknikalnya menjadikannya jam tangan sukan, dan seperti submariner, ia mempunyai bezel berputar lulus, indeks gelembung (di tempat-tempat tertentu), dan mungkin yang paling penting Semua (pengumpul) satu baris teks merah yang menunjukkan nama model.
Berbanding dengan versi awal jam tangan penyelaman rolex palsu, milgauss asal kini berdagang untuk beberapa wang yang serius, bukan kerana ia merupakan salah satu jam tangan replika antimagnetic arus perdana tetapi kerana jarangnya, dan fakta bahawa ia telah menjadi baik dari segi Perkadaran kes dan reka bentuk keseluruhan. Selain itu, ia merupakan bahagian penting dalam sejarah rolex.
Dicipta dan dikilangkan oleh rolex, jam tangan replika telah diuji beberapa batu dari kemudahan pembuat jam tangan terhadap medan magnet sehingga 1,000 gauss oleh sesetengah minda switzerland yang paling bijak di organisasi europe untuk penyelidikan nuklear. Sebelum ia adalah orang lain, ini adalah jam tangan mereka.
Milgauss hanya menerima satu kemasukan utama pada abad ke-20 – pada tahun 1960-an, ketika rolex memperkenalkan model itu. Jam tangan palsu baru menyampaikan beberapa perubahan, seperti: yang paling jelas ialah bezel halus, tangan baru dan indeks baru, dan tangan lurus yang berakhir dengan hujung merah untuk menyuarakan baris teks “milgauss” merah. Untuk menjadi lebih penting, dua variasi dail dibuat (tiga jika anda mengira model ujian, yang tidak mengandungi bahan bercahaya) dalam warna hitam atau perak, tidak ada pola corak sarang lebah lagi. Walaupun kes 38mm yang sangat baik, milgauss tidak pernah benar-benar menemui penonton, dan rolex akhirnya menyerah pada jam tangan pada tahun 1988. sesuatu tentang hal itu tidak cukup tepat.