jam tangan terkini Omega

Omega-Deville-White-Rose-Gold-Stainless-Steel-Watch-OM3714-38_5 Omega-Deville-White-Rose-Gold-Stainless-Steel-Watch-OM3714-38_6

Omega-Deville-White-Rose-Gold-Surface-Men-38mm-Watch-OM3648-37

Omega-Deville-White-Rose-Gold-Surface-Men-38mm-Watch-OM3648-37

Bulan lepas “musim” di dunia jam tangan bermula dengan pembukaan Baselworld 2014. “musim” merupakan destinasi untuk galeri terbesar di dunia dan pengumpul seni. Dan Banyak jenama yang tidak bergabung dengan persembahan SIHH Januari lalu di Geneva akan memaparkan barangan mereka jam tangan replika swiss eta.

penggemar jam tangan sentiasa bersemangat untuk sesuatu yang baru, walaupun kadang-kadang mereka perlu menunggu selama berbulan-bulan, atau bertahun-tahun hingga ke jam tangan keluar untuk dijual, yang membuat para pecinta jam tangan sedikit kecewa. Satu contoh yang baik adalah Bible-hitam Omega, yang merupakan Speedmaster semua-seramik. Kami melihat jam tangan ini di Baselworld tahun lepas, dan ia hanya tiba di kedai.

Ia dapat difahami bahawa Omega telah dipanggil kecantikan hitam mereka “The Dark Side Of The Moon”. Memandangkan Speedmaster disertai angkasawan legenda Omega di enam misi lunar, walaupun dengan beberapa keadilan, khusus ini “bulan jam tangan” adalah lebih kuat sekarang.

Omega jam tangan replika online malaysia sentiasa komited mereka menyokong bahan-bahan dan teknologi baru, untuk menggariskan ketika ini, “TDSOTM” kes dan dail dipahat dari satu blok zirkonium oksida seramik. Ia menempatkan Omega di rumah bersama paksi, pergerakan chronograph diri penggulungan, dengan rizab kuasa yang mengagumkan 60-jam. Selain itu, ia lebih dikenali dari lebih tua “Speedys” oleh itu dua sub-dial susun atur (waktu berlalu dan hanya beberapa minit pada pukul tiga, berjalan saat pada pukul sembilan).

Untuk menyerlahkan penjagaan yang diambil untuk menghasilkan jam tangan, laser-cut skala tachymeter pada panel digilap di matt kromium-nitrida. Walaupun ia gelap seperti malam, ia masih mampu untuk membuang “rayuan pergelangan tangan” berat yang membantu bersama-sama dengan 18k indeks putih-gold.