Kebangkitan semula Tiga rolex vintaj yang kami berharap untuk melihat

Ketua Pegawai Eksekutif menonton Jean-Frederic Dufour, yang merupakan seorang yang berkarisma, akan meninggalkan peranannya di Zenith, dan akan mengambil tempat sebagai bos baru di Rolex. Berita ini telah menjadikan seluruh mendidih industri jam tangan.
Pada tahun 2009, sebelum esungguhnya peranan Ketua Pegawai Eksekutif jenama Zenith LVMH milik Dufour berhenti gigi di Blancpain, Ulysse Nardin dan Chopard. Sejak itu, dia telah dikreditkan dengan mengembalikan kelayakan salah satu daripada Switzerland paling berjaya mengeluarkan dengan memulakan pendekatan yang lebih klasik untuk menonton-membuat berdasarkan reka bentuk yang lebih mudah dan pendekatan yang lebih realistik untuk harga.
Pada masa yang sama, beliau mendapati bahawa dari segi jam tangan, sebenarnya Zenith adalah wakil dari nama “Pilot” itu. Sehubungan itu beliau telah melancarkan satu rangkaian baru diterima dengan baik keping pemandu kapal terbang ‘yang harked kembali kepada warisan rumah.
Saya percaya kita semua mempunyai soalan dalam fikiran. Rolex adalah jenama yang percaya sangat banyak dalam evolusi lebih revolusi, apakah perubahan yang mungkin Mr Dufour membawa untuk Jam tangan replika Rolex? Dan akan / boleh dia memikirkan elemen sama sejarah untuk sentiasa berubah-ubah, garis tidak pernah berubah daripada model hadiah rolex ini? jenama Tudor
Mari kita menyimpan jawapan pendek, jenama adik-beradik Tudor kaya dengan buah warisan Dan akan melancarkan jenamanya di UK. Walau bagaimanapun, untuk rekod, di sini adalah kepingan kita akan suka melihat diperkenalkan semula ke dalam senarai masa kini bagi rujukan:Rolex-Day-Date-Automatic-Diamond-Bezel-And-Marking-Champagne-Dia-1 Rolex-Day-Date-Automatic-Diamond-Bezel-And-Marking-Champagne-Dia-1_1 Rolex-Day-Date-Automatic-Diamond-Bezel-And-Marking-Champagne-Dia-1_2 Rolex-Day-Date-Automatic-Diamond-Bezel-And-Marking-Champagne-Dia-1_3 Rolex-Day-Date-Automatic-Diamond-Bezel-And-Marking-Champagne-Dia-1_4
Rang Undang-Undang Prince, GQ Timbalan Editor:
Ini hari Rolex Submariner pastinya hari-malam mana-mana sahaja, tindakan lelaki jam tangan yang tidak datang terlalu kuat pada pergelangan tangan. Walau bagaimanapun, asal diameter 37mm Submariner itu langsing, mendatar, dan tidak mempunyai pelindung mahkota, memastikan pandangan yang sangat Kerry. Pop dalam pergerakan baru, bezel cerachrome dan meningkatkan rintangan air (asal adalah 100m tidak seberapa) dan – bingo! – Klasik dilahirkan semula.
Robert Johnston, GQ Editor Bersekutu:
Jika hanya ada satu bahagian saya boleh memilih antara arkib rolex, ia mesti menjadi luar biasa Cellini King Midas. Sebagai menggayakan oleh Christopher Lee sebagai Scaramanga dalam The Man With The Golden Gun ini adalah bersamaan horological daripada supervillain a. The Seventies tanpa segan silu chunky gaya membawa kepada fikiran yang indah Jaguar XJS pertama dilancarkan pada tahun 1975 dan yang memerlukan serius kebangkitan semula sekarang. Raja sendiri, Elvis Presley, juga peminat setia Raja Midas. Dia memakai model edisi terhad yang merupakan rolex paling mahal apabila ia telah dikeluarkan pada tahun 1970. Saya percaya kita semua mahu membawa model ini kembali.
Nick Carvell, GQ Online Fesyen Editor:
Sebaliknya, kemunculan semula daripada Explorers elegan lima puluhan dan Sixtiesis apa yang saya akan suka melihat. Ia anggun, mudah dan lebih halus daripada lelaran semasa. Tetapi untuk memakainya, ia bukan cara tradisional, pada tali NATO, mereka kelihatan hebat.