perbandingan antara jam tangan IWC sebenar dan replika

dari segi jam tangan replika IWC, kumpulan yang berbeza mempunyai pandangan yang berbeza. Sesetengah suka mereka, beberapa membenci mereka. Saya bagi satu, termasuk dalam kategori yang pertama, dan dari apa yang saya boleh beritahu, begitu juga dengan majoriti mereka terluka oleh bug replika. Sekarang, seperti semua barangan bukan asli, terdapat IWC palsu besar di luar sana tetapi terdapat orang-orang yang kejam juga. Untuk mengetahui sama ada IWC yang adalah benar atau tidak, anda perlu mengenal pasti beberapa perkara tentang orang-orang yang sebenar pada mulanya.

rolex-explorer_ii-1041

rolex-explorer_ii-1041

Anda mungkin sudah tahu bahawa terdapat perbezaan yang besar antara replika IWC dalam kualiti. Tetapi itu dunia replika. Ada yang sangat tinggi dalam kesahihan dan kualiti, manakala yang lain adalah … katakan rendah. Sejak mewah jam tangan IWC palsu agak popular baru-baru ini ia adalah amat sukar untuk membezakan perbezaan antara benar dan palsu, jadi ia menjadi perlu untuk mendapatkan diri anda untuk mengetahui perbezaan kecil antara kedua-dua kategori. Dalam beberapa kes, ia adalah lebih baik untuk melangkah lebih jauh dan mendapatkan untuk bantuan profesional yang terlatih dalam menentukan sama ada jam tangan anda adalah benar atau tidak.
Apabila cuba untuk mengenal pasti kesahihan jam tangan IWC, anda boleh mencari beberapa perkara yang mudah.
Pada mulanya, kami cadangkan anda boleh memeriksa kualiti keseluruhan bahan dan pembinaan rapat. jam tangan IWC diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti tinggi, manakala jam tangan replika akan kelihatan agak kurang dalam membina kualiti. Ini boleh menjadi sangat sukar untuk menentukan, bagaimanapun, jika anda tidak boleh melakukan perbandingan sebelah-sebelah, Beri perhatian yang sepenuhnya pada roda dial dan tarikh. Adakah terdapat apa-apa keadaan tdk sama rata? Ini adalah tanda-tanda yang lebih rendah jam tangan replika IWC.
Majoriti replika jam tangan IWC menggunakan pergerakan Asia satu jenis atau lain-lain yang berkesan replikasi pergerakan asal yang terdapat di dalam jam tangan IWC sebenar. Antara replika yang lebih baru, termasuk beberapa chronographs, Pilots Besar, IWC Portugis, dan beberapa model lain, mengandungi pergerakan ETA.
Juga, jika harga yang jauh lebih rendah daripada yang sebenar, anda mungkin menghadapi satu IWC replika, bukan asal. Itulah sebabnya mengapa untuk bawa ia ke pencipta dan hendaklah ia memeriksa apabila merancang untuk membeli yang digunakan. Sudah tentu, jika anda membeli dalam talian, dari eBay sebagai contoh, ia adalah sukar untuk mengetahui sama ada anda berurusan dengan yang sebenar atau tidak. Banyak “Frankenwatches” berada di sekeliling anda, dan ia adalah sangat mudah untuk mendapatkan anda tertipu (a “frankenwatch” adalah gabungan antara replika dan asal; sebagai contoh, mereka meletakkan dial asal atau caseback pada IWC replika, atau kadang-kadang di mana-mana jenama lain, dan kemudian mereka akan meletakkan mereka pada jualan seperti yang asal.)